+31(0)40 782 06 64 info@evoli.nl

Werken aan vitale en bevlogen organisaties, juist nu!

Werken aan vitale en bevlogen organisaties, juist nu!

We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie wat betreft het coronavirus veel vragen oproept. Kan de begeleiding wel doorgaan? En hoe gaat dat dan in zijn werk? In deze blog leggen we uit hoe we onze dienstverlening snel en daadkrachtig houden, zoals je van ons gewend bent.


Hoe we onze dienstverlening laten doorgaan zoals je gewend bent

Juist nu veel mensen voor extra uitdagingen staan, zijn wij er voor de werkgevers en werknemers in Nederland. Onze dienstverlening gaat dan ook door zoals je dat van ons gewend bent. Aanmeldingen pakken we direct op en binnen een week na aanmelding vindt een intakegesprek plaats. Dus: geen wachtlijsten, wél begeleiding door ervaren psychologen.


Doordat we gebruik maken van diverse platformen om online begeleiding en coaching aan te bieden, kunnen we onze dienstverlening blijven aanbieden.

Een online psycholoog, hoe werkt dat?


Wij geloven dat wachtlijsten problemen vaak erger maken. Daarom houden we ook nu onze manier van werken in stand. Met de digitale middelen die we hebben, kunnen we de begeleiding snel starten en voortzetten. Online coaching is daarbij bewezen even effectief als face to face gesprekken.

De ruime ervaring die we hebben met online coaching komt hierbij mooi van pas. We hebben diverse platformen voor beeldbellen om dit te realiseren. In overleg met de cliënt wordt de juiste manier gekozen die passend en prettig is voor alle partijen. 


Waar kan ik met mijn vragen naartoe?


Je kunt gewoon naar ons mailen, of bellen. Wij staan voor je klaar. Hou onze LinkedIn pagina in de gaten voor updates.We houden contact!