‘Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er was een vertrouwelijke band waarbij ik me op mijn gemak voelde. Doordat ik me op mijn gemak voelde kon ik open zijn over mijn gedachten en gevoelens wat naar mijn mening ten goede is gekomen van de gesprekken’.

S.V. (projectmanager)

‘In een moeilijke periode in mijn leven, zowel zakelijk als privé, kwam Annet op mijn pad. De gesprekken met haar heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ze nam de tijd, luisterde en stelde goede (en soms confronterende) vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer en onder het genot van een kopje thee. Ze heeft me een ware spiegel voorgehouden. Tijdens de gesprekken heb ik veel geleerd over mezelf en mijn ‘valkuilen’. Hier doe ik nog dagelijks mijn voordeel mee: op mijn werk en thuis. Ik kan gerust zeggen dat ik dankzij Annet mijn leven weer op de rails heb gekregen en de toekomst vol vertrouwen tegemoet kan gaan. Hiervoor ben ik haar erg dankbaar!’

S.H. (juriste)

‘Ik werd geconfronteerd met mijn eigen gedrag en hoe dat over kan komen op een ander. Ik heb hier veel van geleerd en ik zou sommige dingen nu anders aanpakken. Dit neem ik als bagage mee in de toekomst’.

M.D. (jurist)

‘Ik heb tijdens de begeleiding van Annet meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en praktische handvaten aangereikt gekregen om te leren anders met stressvolle situaties om te gaan. De begeleiding heeft direct bijgedragen aan een verandering in mijn werkgedrag en de wijze waarop ik mijn werk inricht en uitvoer’.

H.G. (afdelingsmanager)

‘Ik heb Annet als zeer prettig ervaren. Door een aantal gebeurtenissen dreigde ik te ontsporen. De rust, het analytisch vermogen en het aanreiken van handvatten van haar heeft mij weer op het juiste spoor gebracht. Ze is in staat geweest om mij de gebeurtenissen een plaatsje te geven en weer rust in mijn leven te brengen’.

A. de L. (touringcarchauffeur)

‘Annet is in staat om veel vertrouwen en rust in gesprekken te creëren, die naar mijn idee ook noodzakelijk is. Ik had het gevoel dat er tijd en rust was om alles bespreekbaar te maken. Het hielp me om zaken op een rij te krijgen. Voelde als heel erg vertrouwd.
Hoewel er wel handvatten aangereikt werden, moest ik het toch zelf doen/bedenken’.

B.D. (personeelsadviseur)

‘Het geleerde kan ik bijna dagelijks toepassen in mijn werk. Mijn streven is om dit dan ook te doen, om zo te voorkomen dat ik niet weer een te hoge werkdruk en teveel stress op het werk ga ervaren’.

M.V. (secretaresse)

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven had ik op zowel persoonlijk als werk gerelateerd terrein ondersteuning nodig. Via mijn werkgever ben ik bij Annet terechtgekomen, zij heeft mij in een aantal sessies leren omgaan met verlies en onzekerheid. Zij liet mij mijn eigen kracht zien en hield mij een spiegel voor waardoor ik nu vanuit mijn kracht kan handelen. Door een aantal communicatieoefeningen ben ik nu in staat om mijn doelstellingen over te brengen op anderen.

 M.P. (Manager)