Leidinggeven is niet ‘in beton gegoten’ en leiders komen in diverse smaken voor. Daarnaast is ook de context medebepalend zijn voor de best passende manier om leiding te geven. Moet er onder hoge druk geleverd worden? Moeten lange-termijn visies worden gedragen? Is er sprake van een aan veranderingen onderhevige omgeving? Allemaal denkbare situaties die elk om een andere vorm van leidinggeven vragen.

Situationeel leiderschap gaat over het flexibel leidinggeven in diverse situaties. Maar wanneer pas je wat toe? En hoe zorg je ervoor dat je als bevlogen leidinggevende ook zelf als rolmodel optreedt?

Om dit verder te ontwikkelen, bieden we bij Evoli een programma op maat aan. Tijdens de persoonlijke begeleiding krijg je inzichten wat je eigen leiderschapsstijl is, hoe je optimaler je communicatie inzet en aan welke competenties je wilt werken. Vanuit de positieve psychologie leer je stapsgewijs je vaardigheden te verbeteren en ga je dit toepassen in de praktijk.

Hoe gaan we jouw rugzak met kennis vullen gedurende de begeleiding? 

Samen gaan we na hoe jouw gedrag impact heeft op anderen en wat hierin verder ontwikkeld kan worden. Daarnaast nemen we je mee de praktijk in; wat werkt wel en niet voor jou en met welk resultaat? Het doel van het traject is het vergroten van jouw bevlogenheid, motivatie, maar bovenal het optimaliseren van teamspirit met jouw als sleutelfiguur.  

Na het eerste gesprek

Worden jouw doelen afgestemd en bepalen we samen welke vragenlijsten passend zijn om in te zetten. 

Dit traject bestaat uit een intake, een assessmentronde en 6 consulten. Hierbij ontvang je ook een uitgewerkte rapportage met jouw resultaten vanuit de afgenomen vragenlijsten.  

'Zorgvuldige trajecten met een positieve uitkomst!'

 M. Reniers, Hago Zorg

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer over de inhoud.

CONTACT OPNEMEN