Snel aan de slag met je mentale gezondheid, geen wachtlijst!

Heb je vraen over jouw inzetbaarheid en motivatie? Ben je helemaal klaar met het thuiswerken of voel je een onbalans zowel werk als privé?  En is jouw zin om aan het werk te gaan ver te zoeken? Wil je  NU psychologische begeleiding? Dat kan!

Neem contact met ons op en maak een afspraak met één van onze psychologen. Wij zorgen ervoor dat de online afspraak binnen 24 uur wordt geregeld.

Hoe werkt het?

Persoonlijke coaching, zonder dat je hoeft te reizen. Via beeldbellen heb je direct contact met een van onze psychologen om jou te helpen bij je uitdagingen. Evoli heeft een uitgebreid netwerk van bedrijfspsychologen. Daarom kennen wij geen wachtlijst én geen wachttijd.

Let op: Controleer bij jouw HR-afdeling of ze de afspraak ‘online coaching’ met Evoli hebben gemaakt. Of kijk of dit staat vermeld op het intranet van jouw werkgever. Is dit het geval, dan kun je als medewerker rechtstreeks -zonder tussenkomst van jouw leidinggevende- contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Je wordt binnen 24 uur geholpen.

De voordelen:

  • Geen reistijden, maar vooral: géén wachttijden.
  • Maatwerk coaching met een ervaren psycholoog.
  • Coaching vanuit huis of vanaf de werkplek
  • Voor jou als medewerker: geen kosten
  • Met 4x een halfuur coaching richting lekker in je vel en weer zin in je werk

Gaat het niet lekker op je werk? Bel gerust vandaag nog: +31(0)850 608 182. of gebruik ons contactformulier