Uw medewerkers energiek en klachtenvrij op de werkplek

Medewerker (langdurig) uitgevallen? Evoli is groot voorstander van snel en doelgericht ingrijpen bij verzuim. Het helpt (kostbaar) langdurig verzuim te voorkomen én bevordert een snelle en gepaste terugkeer van uw medewerkers.

Onze verzuimtrajecten zijn voor medewerkers die

  • uitgevallen zijn met psychische en/of lichamelijke klachten. Denk aan burn-out, overspannenheid of andere klachten.
  • het werk niet meer kunnen volhouden.
  • minder goed functioneren en/of minder plezier hebben in hun werk.
  • zich ziek gemeld hebben of dat regelmatig doen.
  • een roerige fase in hun leven hebben.

Snel en doelgericht ingrijpen helpt langdurig verzuim te voorkomen én bevordert een snelle en gepaste terugkeer van uw medewerkers.

Wij zorgen ervoor dat mensen weer mentaal fit zijn en met plezier en bevlogenheid kunnen werken. Soms zijn er dingen die dit in de weg staan. Onze psychologen helpen mensen om stappen te zetten, die nodig zijn om hun persoonlijke blokkades weg te werken. Dat doen we met onze Evoli-eigen no-nonsense aanpak. Zo gaan we altijd uit van de principes van de positieve psychologie en blijven we niet hangen in het probleem. Elke cliënt krijgt een eigen maatwerktraject aangeboden. Blijkt een bepaalde aanpak niet te werken, dan creëren we altijd ruimte om een andere route te kiezen. Heldere communicatie vinden we belangrijk. Zo weet iedereen (medewerker en HR-manager) altijd wat hij of zij kan verwachten.

In onze trajecten werken we met inzichten uit de Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Solution Focus Therapy, Mindfulness en Life-style adviezen, Transactionele Analyse, EMDR en andere methodieken.

Burnout: In 6 stappen naar meer herkenning en begrip in de organisatie

Wat klanten hierover zeggen:

Evoli heeft onze organisatie op een aantal manieren geholpen. We hebben als managementteam een training bij ze gevolgd. Maar ze hebben een aantal medewerkers begeleid toen zij uitvielen met psychische klachten. De oorzaak hiervan bevond zich zowel in de privé als werksituatie.

De benadering van Evoli spreekt ons erg aan omdat er gewerkt wordt vanuit vertrouwen. Van hieruit kan de oorzaak helder worden. De aanpak kenmerkt zich als erg doelgericht. Mensen leren vanuit eigen kracht weer regie te pakken. Dit lever ze handvatten die nuttig blijven ook na de re-integratie.

Ook de transparantie naar de organisatie maakt het makkelijker om de uitgevallen medewerker goed te begeleiden. Al met al zorgvuldige trajecten met een positieve uitkomt.

Mandy Reniers, Rayonmanager Hago Zorg

Wilt u meer informatie?