+31(0)40 782 06 64
info@evoli.nl

Evoli is in 2010 opgericht door Annet Scholte Albers. Als registerpsycholoog arbeid en organisatie heeft ze ook jaren gewerkt als manager in een grote organisatie. Door haar kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven en haar expertise als psycholoog levert ze een bijdrage aan vitale organisaties. Dit doet ze samen met een team van zeer bevlogen arbeid/gezondheid en organisatiepsychologen in verschillende regio's.  

Talenten komen optimaal tot zijn recht en de bevlogenheid neemt toe als er de juiste aandacht voor is, ook als het even niet gaat. Door snel te schakelen en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, waarin de leidinggevende een belangrijke rol speelt, zoeken wij samen naar passende mogelijkheden voor werknemer én werkgever. Als de talenten en vitaliteit van medewerkers optimaal tot zijn recht komen, zorgt dit voor bevlogenheid, geluk, plezier en gezond naar werk. Ingrediënten voor vitale organisaties! 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Annet Scholte Albers
Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en Organisatie

Jan de Haaij
Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie

Mariska Verduijn
Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en Gezondheid

Bianca Smeets
Psycholoog NIP/ trainer

Markus van Alphen
Psycholoog

Anoeshka Soedamah
Arbeid- en Organisatie psycholoog

Esther van Leeuwen
Arbeid en Organisatie psycholoog

 

 

Matthijs Kruk
Sport & prestatiepsycholoog NIP  / Arbeid en organisatie

Ferdi de Goede
Psycholoog

 

Tijdens de gesprekken heb ik veel geleerd over mezelf en mijn ‘valkuilen’. Hier doe ik nog dagelijks mijn voordeel mee: op mijn werk en thuis.

S.H. (juriste)

Bekijk de opnames die gemaakt zijn voor Ondernemend Nederland van 10 december 2017 op RLT7