Voor wie

Voor de pro-actieve HR-manager en werkgever

Bent u HR-manager bij een middelgrote tot grote onderneming? En vindt u het belangrijk om een preventief ziekteverzuimbeleid te voeren? In geval van vragen op het gebied van (dreigend) verzuim en burn-out klachten, competentie- en loopbaanontwikkeling bieden wij maatwerk psychologische begeleiding; door heel Nederland, online en offline, in het Nederlands of in het Engels.

We maken graag heldere afspraken met u over hoe u met de inzet van onze dienstverlening uw medewerkers gemotiveerd in het zadel kan houden en zo kosten kunt besparen.

Onze voordelen:

  • We kennen geen wachtlijsten en kunnen meteen aan de slag.
  • Elk traject bij ons is maatwerk. We zetten díe interventies in die nodig zijn om mensen verder te helpen.
  • Vanaf het begin is er duidelijkheid over de duur en kosten van de begeleiding. Geen verrassingen achteraf.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van de status van het traject.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een positieve oplossingsgerichte aanpak en streven naar een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer. Wij werken graag als partners met u samen.

 

Werknemers

Elke organisatie heeft ze: medewerkers die kampen met werk gerelateerde klachten, burn-out, depressieve klachten of angsten. Andere medewerkers hebben vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals loopbaanvragen of vragen over het omgaan met conflictsituaties of beter samenwerken. Bent u op zoek naar een effectieve aanpak? Of wilt u begeleiding bij uw persoonlijke ontwikkeling op het werk?

Het voordeel van kiezen voor een Evoli-bedrijfspsycholoog is dat we praktisch kunnen werken aan uw klachten of vragen. Doordat we korte lijnen en direct contact hebben met de leidinggevende kunnen problemen sneller opgelost worden. Uiteraard is privacy binnen het traject gewaarborgd. Alle communicatie met andere interne en externe partijen gebeurt alléén met toestemming van de medewerker.

     Wat zeggen medewerkers over onze begeleiding

 

Verwijzers

Onze verwijzers zijn in de regel bedrijfsartsen, verzuimcoördinatoren, HR-functionarissen en leidinggevenden. Vangt u signalen op binnen uw organisatie die relateren aan een onveilige werksituatie, medewerkers met depressie en/of burn-outklachten of juist medewerkers die zich willen door ontwikkelen? Verwijs uw medewerker rechtstreeks door naar de Evoli-bedrijfspsycholoog.

Wij kennen geen wachtlijsten en kunnen direct met uw medewerker of cliënt aan de slag. Wij houden alle betrokken partijen in het traject op de hoogte. Graag stemmen we de genomen stappen en/of vorderingen persoonlijk met u, als verwijzer, af. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.