+31(0)40 782 06 64 info@evoli.nl

Voordelig loopbaanadvies voor 45plussers

Voordelig loopbaanadvies voor 45plussers

Gezond oud worden en duurzaam inzetbaar blijven is belangrijk voor werkgevers én werknemers. Werkplezier speelt hier een belangrijke rol. Als werkgever bent u daarbij gebaat, want het zorgt voor minder verzuim en betere prestaties op het werk. Soms kan er echter iets in de weg staan, of zijn er vragen over iemands loopbaan en de te maken keuzes.  Hebben uw werknemers loopbaanadvies- of begeleiding nodig? En zijn ze ouder dan 45 jaar? Dan kunnen ze gebruik maken van de subsidieregeling en 600 euro vergoed krijgen voor loopbaanadvies- of begeleiding.

 

Voordelig loopbaanadvies op maat

De subsidieregeling die het Ministerie van Sociale Zaken heeft opgezet, zorgt ervoor dat werknemers vanaf 45 jaar 600 euro subsidie krijgen voor loopbaanadvies- of begeleiding. Let op: dit geldt alleen voor mensen die meer dan 12 uur per week werken.
Als u hiervoor een arbeidspsycholoog inzet heeft dat vele voordelen. Arbeidspsychologen helpen mensen namelijk om hun talenten optimaal tot hun recht te laten komen, zodat ze bevlogen en duurzaam kunnen werken.

De voordelen:

  • Voorkomen van verzuim binnen uw organisatie.
  • Versterken van uw medewerkers en hun werkplezier.
  • Begeleiding door ervaren psychologen die de context van de organisatie kent.
  • Methodieken gebaseerd op up-to-date wetenschappelijke inzichten.

Meer weten over onze loopbaanproducten?

Omdat elke loopbaan anders is, zijn al onze trajecten maatwerk. Meer weten over onze werkwijze? Neem een kijkje op onze loopbaanpagina of vraag om een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen onderzoeken wat we voor u of uw medewerkers kunnen betekenen.

  Ja, dat wil ik!