+31(0)40 782 06 64
info@evoli.nl

Voor medewerkers die:

 

  • dreigen uit te vallen door lichte psychische en/of lichamelijke klachten en/of door werk- en/of privégerelateerde stressoren;
  • minder goed functioneren en/of minder plezier hebben in hun werk;
  • zich ziek gemeld hebben of dat regelmatig doen en hulp nodig hebben bij het omgaan met psychische klachten, werk- en privégerelateerde stressoren of met handicaps of ziekte.

Wij bieden verschillende programma’s aan op het gebied van vitaliteit en verzuim. Wij zijn in staat om burn-out problematiek, eventueel in combinatie met gevoelens van angst of depressie te behandelen. Afhankelijk van de problematiek en de ernst van de klachten wordt na de intake bepaald welk programma het meest passend is.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak met inzichten uit de positieve psychologie. Tevens maken wij gebruik van Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Solution Focus Therapy, Mindfulness en Life-style adviezen. 

Naast de gesprekken bieden wij ondersteuning aan door middel van e-health.

Snel en doelgericht ingrijpen helpt langdurig verzuim te voorkomen én bevordert een snelle en gepaste terugkeer van uw medewerkers.

Wilt u meer informatie?