+31(0)40 782 06 64
info@evoli.nl

Werken is onherroepelijk veranderd de afgelopen maanden: thuiswerken, digitale hulpmiddelen en collega's die je alleen via een schermpje ziet. Hoe ga je hier mee om? Hoe blijf je gemotiveerd en hou je plezier in je werk, zowel als medewerker, maar ook als leidinggevende?

Sterk in je werk is een korte online begeleidingstraject. Het biedt net dat extra steuntje in de rug, zodat medewerkers en leidinggevenden vitaal, gemotiveerd en inzetbaar blijven en het werk met plezier vol kunnen houden.

Waarom sterk in je werk?

Er zijn tal van redenen waarom iemand ondersteuning kan gebruiken, zowel vanwege issues op het werk als in de privé sfeer. Denk bijvoorbeeld aan gebrek aan uitdaging, loopbaanvragen, moeite met thuiswerken, vraagstukken rondom ouder worden op het werk,  persoonlijke vragen. Maar ook voor andere vragen kun je terecht.

Met ‘Sterk in je werk’ ga je online actief aan de slag en leer je  weer met plezier grip te krijgen op het werk.

Hoe het werkt

  • Na de aanmelding maken we telefonisch een afspraak voor de eerste online sessie.
  • Er vinden 4 online contact momenten plaats van 50 minuten met een psycholoog.
  • Tussendoor ga je zelf aan de slag
  • De totale doorlooptijd is 6 weken.

Online begeleiding, de voordelen op een rijtje

Online coaching wérkt, dat is inmiddels bewezen. Een aantal voordelen op een rij:

  • Er is geen reistijd.
  • Het kan vanuit huis of buiten kantoortijd.
  • Deze vorm van begeleiding is kortdurend.

Online maatwerk is wat we kunnen bieden dankzij jarenlange ervaring, expertise en verdieping in ons vak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Acceptance and Commitment Therapy, Solution Focussed Therapy, Mindfulness, Transactionele Analyse en vele andere begeleidingsvormen.