+31(0)40 782 06 64
info@evoli.nl

 

 

Werknemers die duurzaam inzetbaar zijn, beschikken over voldoende werkvermogen, vitaliteit en motivatie voor hun werk. Ze hebben plezier in hun werk! Maar dit is niet vanzelfsprekend! Duurzaam inzetbaar blijven vergt een samenspel tussen organisaties en werknemers. Dus beiden zijn aan zet. Evoli biedt begeleiding aan werknemers in de tweede fase van hun loopbaan

Maar hoe blijven medewerkers fit en vitaal aan het werk tot aan het pensioen? Krijgen medewerkers voldoende ondersteuning zodat met goed resultaat de eindstreep wordt gehaald? En blijven uw medewerkers gemotiveerd en de taken inhoudelijk passen?

We helpen iemand te ontdekken wat iemand werkelijk drijft. Wat zijn de waarden en wensen? Wat voor werkomgeving of taken passen daar écht bij? Waarmee werknemers een frisse blik krijgen op talenten, kwaliteiten, ambities én eigen inzetbaarheid.

Voor medewerkers die:

  • ouder worden en vragen hebben over hun eigen inzetbaarheid;
  •  minder goed functioneren en/of minder plezier hebben in hun werk;
  • zich regelmatig ziek melden of hulp nodig hebben bij het omgaan met werk- en privégerelateerde stressoren.

Medewerkers worden bewuster van hun sterke en minder sterke kanten. Ze krijgen meer inzichten welke persoonlijke behoeften en taken beter aansluiten bij hun eigen werkomgeving. En hierin keuzes kunnen maken om duurzaam inzetbaar te blijven.

 

Wilt u meer informatie?

Over hoe we uw medewerkers duurzaam inzetbaar houden?

Neem contact op